LAMINAAT
Gelasta Long vgroef 10 mm 119 Raydon eiken wit

Het formaat Long (2050 x 245 mm) is geschikt voor binnenhuisarchitectuur en de inrichting van ruimtes met een groot oppervlak. De lengte van de planken zorgt voor een ruimtelijk effect. Bij een open keuken, waar het kook- en eetgedeelte in elkaar overgaan, kunt u het formaat Long bijvoorbeeld perfect toepassen. Helemaal trendy of klassiek elegant, deze 10 mm dikke laminaatvloer geeft met perfect afgestemde details in iedere ruimte het juiste levensgevoel weer.

Robuuste uitstraling
U kunt kiezen uit zes trendy houtdecoren met bijpassende plakplinten die passen in elk interieur. De Long V-groef 10 mm heeft een V-groef, wat het effect van het Long-formaat nog eens extra versterkt en een robuuste uitstraling geeft. Dit model is geschikt voor vloerverwarming en kunt u toepassen in woonruimtes tot klasse 23 (zwaar thuisgebruik) en inzetten voor zakelijke doeleinden tot klasse 32 (kantoren en winkels).

Gelasta Long vgroef 10 mm 119 Raydon eiken wit
Totale dikte 10
Afmetingen 205,0 x 24,5
Pakinhoud 2,51
Panelen per pak 5
Garantie huishoudelijk 20 jaar
Garantie commercieel 20 jaar
Warmteweerstand 0,09
Vloerverwarming Ja

LAMINAAT
Vergelijkbare vloeren

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Prinses Beatrixstraat 31a
8281 CA Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons