PVC klikvloeren

Wil je de voordelen van een kwalitatief hoogwaardige en slijtvaste PVC-vloer, maar deze ook makkelijk zelf leggen? Kies dan voor click-PVC! Door het handige kliksysteem is lijmen niet nodig, waardoor de doe-het-zelver er prima mee uit de voeten kan. Een PVC-vloer is onderhoudsarm, geluiddempend en erg duurzaam. Ook is de combinatie met een vloerverwarming goed mogelijk.

Topmerken Click-PVC

Vloerenfabriek.nl in Genemuiden is hét adres om de juiste PVC-vloer (klik) voor jouw woning of bedrijf te vinden. We hebben deze in alle soorten en kleuren op voorraad; zowel met hout- of betonlook als visgraat. Onze thuisstad staat bekend om zijn rijke tapijtverleden en het grote aantal vloerfabrikanten dat er tegenwoordig nog is gevestigd. Daar hebben wij korte lijntjes mee, waardoor wij topmerken als Therdex, Gelasta, Ambient, Belakos, Hebeta en Vivafloors goedkoop kunnen aanbieden.

Click-PVC

PVC-vloeren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: plak (ook wel: gelijmd of dryback) en klik. Zoek je naar gemak en wil je geen specialisten inhuren voor het leggen? Kies dan voor click-PVC. Dit type vloerbedekking leg (of demonteer) je eenvoudig zelf in jouw woning of bedrijf. Kleine oneffenheden in de ondervloer hoeven bijvoorbeeld niet geëgaliseerd worden. En mocht een deel ooit eens beschadigen, is vervanging makkelijk te realiseren.

Met click behoud je verder de vele voordelen van PVC. De vloeren zijn slijtvast, 100 procent waterproof en daardoor makkelijk te onderhouden. Ze produceren weinig geluid en gaan erg lang mee. Deze vloeren zijn ook uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Klik-PVC in visgraatpatroon

Een visgraatvloer is momenteel immens populair. Het zorgt voor een karaktervolle en stijlvolle look in jouw woning of bedrijf. Het grote voordeel is dat visgraat ook als klik-PVC verkrijgbaar is. Daarmee haal je dit populaire vloerpatroon voordelig in huis.

Voordelen van click-PVC

Tot slot zetten we alle voordelen van klik-PVC nog even op een rij:

  • Voor de echte doe-het-zelver
  • Gaat lang mee
  • Hout- of betonlook, niet van echt te onderscheiden
  • Ook in visgraatuitvoering
  • Behoeft bijna geen onderhoud
  • Waterproof
  • Dempt geluid
  • Erg geschikt voor vloerverwarming

Bezoek onze Vloerenfabriek.nl

Zoek je nog meer info over klik-PVC-vloeren of wil je advies op maat? Vloerenfabriek.nl helpt je graag verder! Aan de Prinses Beatrixstraat 31c in Genemuiden staat onze 170 m2 grote showroom met vele demoborden en gratis stalen. Ook vind je hier een aantal gedeeltelijk gelegde vloeren, die je kan zien, voelen en uitproberen. Bezoek ook onze 300 m2 grote outlet, waar je uitlopende soorten click-pvc vindt tegen nóg scherpere prijzen. Wil je graag een PVC-vloerstaal thuisgestuurd krijgen? Ook dat is geen probleem. Wij regelen het voor je! Maak hieronder een keuze.

Zoek je eigenlijk een ander type vloer? Bekijk dan onze PVC-, laminaat-, vinyl- of tapijtvloeren!

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons