pvc-vloer-leggen
PVC vloer kopen en laten leggen

Geen tijd om zelf jouw nieuwe PVC-vloer te leggen? Of ontbreekt het je aan de nodige kennis en kunde? Wij helpen je er graag bij! Nadat je een vloer bij ons hebt gekocht, komen onze specialisten desgewenst langs om deze te brengen en vakkundig te leggen. Ook het zo nodig egaliseren van de ondervloer hoort daar bij. Neem contact met ons op voor meer informatie over het laten leggen van jouw vloer!

Vloerenfabriek is jouw partner in de zoektocht naar de perfecte PVC vloer voor jouw woning. Als jij op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle vloer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Waarom zou je voor een PVC vloer kiezen?

PVC vloeren zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden, en dat is geen toeval. Er zijn tal van voordelen verbonden aan het kiezen van een PVC vloer voor jouw huis. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen waarom jij voor PVC zou kunnen gaan:

  1. Duurzaamheid: Bij Vloerenfabriek bieden wij PVC vloeren van topkwaliteit die bekend staan om hun duurzaamheid. Ze gaan vele jaren mee zonder tekenen van slijtage te vertonen, en dat betekent dat jij er lang van kunt genieten.
  2. Onderhoudsgemak: Tijd is voor de meesten kostbaar, daarom hebben onze PVC vloeren minimaal onderhoud nodig. Een eenvoudige schoonmaakbeurt is meestal voldoende om ze er als nieuw uit te laten zien, zodat jij meer tijd kunt besteden aan de dingen die er echt toe doen.
  3. Waterbestendigheid: De meeste PVC vloeren zijn bestand tegen water, waardoor ze perfect zijn voor vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer. Maak je geen zorgen over morsen of spatten; onze vloeren kunnen het aan.
  4. Stijlvariëteit: Bij Vloerenfabriek begrijpen we dat smaken variëren. Daarom bieden wij een overvloed aan ontwerpen en kleuren, zodat jij een PVC vloer kunt vinden die perfect past bij de esthetiek van jouw huis. Jouw huis, jouw stijl.

Het kopen van jouw perfecte PVC vloer

Wij helpen je graag bij de keuze voor de beste PVC vloer in jouw situatie. Hier zijn enkele stappen waar jij mee aan de slag kan gaan:

Stap 1: Bepaal jouw behoeften

Het begint allemaal met jouw behoeften en voorkeuren. Welke kleur past bij jouw interieur? Heb je een specifiek patroon in gedachten? Onze ruime selectie helpt je om precies te vinden wat jij zoekt.

Stap 2: Budgetplanning

Wij begrijpen dat budget belangrijk is. Daarom bieden wij PVC vloeren in verschillende prijsklassen, zodat jij een vloer kunt vinden die past binnen jouw budget, zonder in te leveren op kwaliteit.

Stap 3: Kies voor Vloerenfabriek

Wanneer je bij Vloerenfabriek koopt, kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze jarenlange ervaring en uitstekende klantenservice maken ons de juiste keuze voor jouw PVC vloer. Lees gerust onze beoordelingen en ontdek waarom klanten voor ons kiezen.

Stap 4: Vraag om proefstalen

Twijfel je tussen een aantal vloeren? Geen probleem. Bij Vloerenfabriek bieden wij graag proefstalen aan, zodat jij de textuur en kleur in jouw eigen huis kunt beoordelen. Zo weet je zeker dat het perfect is.

Stap 5: Professionele installatie

Bij Vloerenfabriek geloven we in het leveren van een complete service. Daarom bieden wij professionele installatie aan. Onze vakmensen zorgen ervoor dat jouw PVC vloer correct en duurzaam wordt geïnstalleerd, zodat jij er jarenlang van kunt genieten.

Het laten leggen van jouw PVC vloer

Nu jij de perfecte PVC vloer hebt gekozen bij Vloerenfabriek, laten we eens kijken naar het installatieproces. Hier zijn enkele belangrijke stappen:

Stap 1: Voorbereiding van de ondergrond

Voordat jouw nieuwe vloer wordt gelegd, zorgen onze experts ervoor dat de ondergrond schoon, droog en vlak is. Eventuele onregelmatigheden worden gecorrigeerd voor een perfect resultaat.

Stap 2: Vloerplaatsing

Onze professionele installateurs leggen jouw PVC vloer zorgvuldig en nauwkeurig. Ze zorgen ervoor dat er geen luchtbellen of plooien zijn, zodat jouw vloer er strak uitziet.

Stap 3: Afwerking

Na het leggen van de vloer, voltooien we het project met plinten en eventuele randafwerking die nodig is voor een naadloze uitstraling.

Als jij op zoek bent naar duurzaamheid, stijl en gemak, dan is een PVC vloer van Vloerenfabriek de juiste keuze voor jou. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om de perfecte PVC vloer voor jouw huis te ontdekken.

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons