Diversen
Diversen - Ondervloeren, raamdecoratie en verfproducten

Bij Vloerenfabriek.nl vind je vele soorten vloeren in vele verschillende uitvoeringen. Maar bij het kiezen van een nieuwe vloer horen natuurlijk ook aanverwante producten zoals ondervloeren, plinten en overgangsprofielen. Ook die hebben wij in ons ruime assortiment! Net als verfproducten, raamdecoratie, karpetten en parketvloeren van Ambiant.

Ondervloeren, plinten en overgangsprofielen

Bij het leggen van de meeste typen vloeren is een goede ondervloer belangrijk. Dit helpt beschadiging voorkomen en zorgt daarnaast voor extra geluidsdemping en warmte-isolatie. Vloerenfabriek.nl helpt u bij het kiezen van de juiste ondervloer. Plinten zorgen daarnaast voor een mooie afwerking van het geheel. Kieren worden er perfect mee weggewerkt. Met overgangsprofielen verbind je verschillende delen of soorten vloeren met elkaar, waarbij naden als sneeuw voor de zon verdwijnen. Plinten en overgangsprofielen vind je bij ons in vele verschillende uitvoeringen.

Verfproducten van topmerk Sigma

Vloerenfabriek.nl is een van de weinige plekken in Genemuiden waar je terechtkan voor verf. Zo bieden wij topmerk Sigma aan, dat bekendstaat om de hoge kwaliteit. Onze mengmachine creëert iedere gewenste kleur. Wij bieden 25 procent korting aan op mengverf. Daarnaast vind je bij ons schildersbenodigdheden zoals kwasten, rollers, verfbakjes, schuurpapier en afplaktape.

Raamdecoratie

Op meubels na kun bij Vloerenfabriek.nl terecht voor jouw hele inrichting. Ook op het gebied van kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie zijn wij ruim voorzien. Van inbetweens, overgordijnen, aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, plisségordijnen tot duettes; je vindt het allemaal bij ons. Daarnaast bieden we advies op maat, toegespitst op jouw woning of bedrijf.

Bezoek onze Vloerenfabriek.nl

Bezoek onze 170 m2 grote showroom aan de Prinses Beatrixstraat 31c in Genemuiden. Daar vind je naast een groot aantal demoborden, gelegde vloeren en gratis stalen ook onze aanverwante producten. Of ga naar onze naastgelegen 300 m2 grote outlet. Daar bieden we laminaat en PVC aan tegen erg scherpe prijzen. Wil je eerst een vloerstaal thuisgestuurd krijgen? Dat kan!

Of bekijk onze PVC-, click-PVC-, vinyl-, laminaat- of tapijtvloeren!

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Prinses Beatrixstraat 31a
8281 CA Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons