Diversen
Ondervloeren en raamdecoratie

Bij Vloerenfabriek.nl vind je vele soorten vloeren in vele verschillende uitvoeringen. Maar bij het kiezen van een nieuwe vloer horen natuurlijk ook aanverwante producten zoals ondervloeren, plinten en overgangsprofielen. Ook die hebben wij in ons ruime assortiment! Net als raamdecoratie, karpetten en parketvloeren van Ambiant.

Ondervloeren, plinten en overgangsprofielen

Bij het leggen van de meeste typen vloeren is een goede ondervloer belangrijk. Dit helpt beschadiging voorkomen en zorgt daarnaast voor extra geluidsdemping en warmte-isolatie. Vloerenfabriek.nl helpt u bij het kiezen van de juiste ondervloer. Plinten zorgen daarnaast voor een mooie afwerking van het geheel. Kieren worden er perfect mee weggewerkt. Met overgangsprofielen verbind je verschillende delen of soorten vloeren met elkaar, waarbij naden als sneeuw voor de zon verdwijnen. Plinten en overgangsprofielen vind je bij ons in vele verschillende uitvoeringen.

Raamdecoratie

Op meubels na kun bij Vloerenfabriek.nl terecht voor jouw hele inrichting. Ook op het gebied van kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie zijn wij ruim voorzien. Van inbetweens, overgordijnen, aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, plisségordijnen tot duettes; je vindt het allemaal bij ons. Daarnaast bieden we advies op maat, toegespitst op jouw woning of bedrijf.

Bezoek onze Vloerenfabriek.nl

Bezoek onze 270 m2 grote showroom aan de Spoelstraat 9a in Genemuiden. Daar vind je naast een groot aantal demoborden, gelegde vloeren en gratis stalen ook onze aanverwante producten. Wil je eerst een vloerstaal thuisgestuurd krijgen? Dat kan!

Of bekijk onze PVC-, click-PVC-, vinyl-, laminaat- of tapijtvloeren!

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons