Klantenservice Wij helpen je graag verder!

Loop je ergens tegenaan of wil je meer informatie over onze vloeren en service? We helpen je graag verder! Bekijk hieronder de meest gestelde vragen om te zien of het antwoord op jouw vraag ertussen staat. Bellen of whatsappen mag natuurlijk ook! Je bereikt ons op 06 - 24 98 99 57. Of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

FAQ
Veelgestelde vragen

Algemeen (6)
Wat is het beste type vloer voor mijn woning?

Iedere woon- of bedrijfssituatie is anders. Welk type vloer past daar nu het beste bij? We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vloerenfabriek.nl biedt persoonlijk advies, rekening houdend met jouw budget, specifieke situatie en wensen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat is het verschil tussen PVC en click-PVC?

Het verschil tussen PVC en click-PVC zit hem in het leggemak. Laatstgenoemde optie is makkelijk zelf te leggen, door het handige kliksysteem. Terwijl bij PVC, dat verlijmd wordt met de ondergrond, enige ervaring aan te raden is. Kleine oneffenheden in de ondervloer hoeven voor click-PVC niet geëgaliseerd worden, bij PVC wel.

Wat zijn de voordelen van laminaat?

Een laminaatvloer biedt veel voordelen. Dit type vloer is door een kliksysteem makkelijk zelf te leggen, heeft een levensechte look, vergt weinig onderhoud, is slijtvast en is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. 

Wat zijn de voordelen van vinyl?

Een vinylvloer is goedkoop, geluiddempend, eenvoudig zelf te leggen, in veel verschillende designs verkrijgbaar (van hout-, tegel-, beton- tot visgraatlook), waterbestendig en gaat lang mee.

Wat zijn de voordelen van tapijt?

Een tapijtvloer in jouw woning geeft een sfeervolle uitstraling. Daar komt bij dat tapijt heerlijk zacht en warm aanvoelt en in vele soorten, kleuren en prijsklassen leverbaar is. 

Ik heb vloerverwarming. Welk type vloer past daar bij?

De meeste typen vloeren gaan prima samen met een vloerverwarming. Wel zijn er aandachtspunten om rekening mee te houden. Is de vloer bijvoorbeeld verlijmd of 'geklikt'? Gebruik je een ondervloer? En welk type? We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Montage (4)
Kan ik de al liggende ondervloer opnieuw gebruiken?

Is jouw vloer aan vervanging toe? Het is niet altijd nodig om een nieuwe ondervloer te leggen. Wel is het belangrijk dat deze past bij jouw nieuw gekozen vloer. Daarnaast raden wij je aan om te kijken of de ondervloer de gewenste demping biedt qua geluid en kou. 

Kan ik mijn nieuwe vloer door jullie laten leggen?

Geen tijd of zin om jouw nieuwe vloer te leggen? Of niet de juiste kennis en kunde in huis? Wij helpen je graag verder. Onze specialisten kunnen ieder type vloer komen leggen. Vraag naar de mogelijkheden.

In welke richting leg ik mijn nieuwe vloer?

Voordat je begint met het leggen van jouw nieuwe vloer is het belangrijk om de legrichting te bepalen. Wij raden aan om dat richting de grootste lichtbron te doen (zoals ramen). Hiermee creëer je een natuurlijk effect. Ook het leggen van de vloer in lijn met deuropeningen draagt bij aan een rustige uistraling.

Verkopen jullie ook plinten en overgangsprofielen?

Jazeker! Plinten zorgen voor een mooie afwerking van een vloer. Kieren worden er perfect mee weggewerkt. Met overgangsprofielen verbind je verschillende delen of soorten vloeren met elkaar, waarbij naden als sneeuw voor de zon verdwijnen. Plinten en overgangsprofielen vind je bij ons in vele verschillende uitvoeringen.

Levering (2)
Is mijn gekozen vloeren direct leverbaar?

Als Genemuider bedrijf onderhouden wij nauw contact met de hier gevestigde tapijtfabrikanten. Daardoor hebben wij te allen tijde een grote voorraad vloeren op voorraad en kunnen we een erg snelle levering garanderen. 

Bezorgen jullie vloeren?

Een mooie vloer gevonden? Wij leveren en leggen deze desgewenst bij u thuis! Vraag naar de mogelijkheden.

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons