PVC vloeren Hongaarse punt

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame vloer voor jouw huis? Overweeg dan eens de PVC Hongaarse Punt vloer. Deze unieke uniek biedt zowel schoonheid als functionaliteit en wordt steeds populairder in Nederland. 

Wat is PVC Hongaarse Punt?

De PVC Hongaarse Punt vloer is een vloer die bestaat uit PVC-planken die in een specifiek patroon worden gelegd. Het patroon lijkt op een visgraatpatroon, maar met een twist. Bij een PVC Hongaarse Punt vloer worden de planken niet recht gelegd, maar onder een hoek van 45 of 60 graden. Dit creëert een uniek en aantrekkelijk patroon dat jouw vloer tot een echte blikvanger maakt.

Voordelen van een Hongaarse Punt PVC vloer

  • Stijlvolle uitstraling: Het Hongaarse Punt patroon geeft de vloer een luxe uitstraling. Het voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte en kan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende interieurstijlen.
  • Duurzaamheid: PVC-vloeren zijn bekend om hun duurzaamheid. De vloer is bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor hij ideaal is voor drukbezochte ruimtes.
  • Eenvoudig onderhoud: Een Hongaarse Punt vloer is zeer gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen met een mild reinigingsmiddel zijn voldoende om de vloer schoon en mooi te houden.
  • Geschikt voor vloerverwarming: Als je vloerverwarming hebt of je overweegt om dit te nemen, dan is de PVC Hongaarse Punt vloer een uitstekende keuze. Het materiaal geleidt de warmte goed, waardoor de vloer comfortabel aanvoelt.

Installatie en onderhoud van een Hongaarse Punt PVC vloer

Het leggen van een Hongaarse Punt PVC vloer vereist vakmanschap en precisie. Het patroon moet zorgvuldig worden gelegd om het gewenste visuele effect te bereiken. Het is raadzaam om dit over te laten aan professionals. Wij helpen je hier graag bij. Onze specialisten komen bij je langs om de vloer te brengen en om deze vakkundig te leggen (inclusief het egaliseren van de ondervloer). 

Wat betreft het onderhoud, volg de instructies van de fabrikant voor het reinigen en onderhouden van jouw PVC vloer. Vermijd agressieve reinigingsmiddelen en gebruik een zachte borstel of stofzuiger met een zachte borstelkop om krassen te voorkomen.

De PVC Hongaarse Punt vloer is een stijlvolle  keuze voor elke ruimte in jouw huis. Met zijn unieke patroon voegt het een vleugje elegantie toe aan het interieur. Bovendien is de vloer gemakkelijk te onderhouden en geschikt voor vloerverwarming. Overweeg de Hongaarse Punt als je op zoek bent naar een vloer die er prachtig uit ziet, maar ook functioneel is.

Hongaarse Punt PVC vloer kopen bij Vloerenfabriek

Als toonaangevend bedrijf in Genemuiden onderhouden wij nauwe banden met de lokale vloerfabrieken. De sterke onderlinge relaties maken ons een vertrouwde naam in de regio. 

Wij kopen grote hoeveelheden vloeren rechtstreeks in bij de fabrieken, waardoor wij in staat zijn om ze tegen voordelige prijzen aan te bieden. Dankzij onze directe contacten met de fabrikanten kunnen wij vrijwel altijd uit voorraad leveren, wat betekent dat je verzekerd bent van een snelle levering.

Vraag een vloerstaal aan 

Heb je een prachtige Hongaarse Punt PVC vloer gezien op onze website? Bij elk product bieden wij de mogelijkheid om een vloerstaal aan te vragen. Zo kun je de kwaliteit en uitstraling van de vloer zelf ervaren voordat je een beslissing neemt. 

Daarnaast zijn de vloerstalen ook verkrijgbaar in onze fysieke winkel. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via het offerteformulier bij het product van uw keuze. Ons team staat klaar om je verder te helpen en al jouw vragen te beantwoorden. Wij verwelkomen u graag in onze vloerwinkel!

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons