PVC vloeren licht eiken

Eiken PVC Vloer: Een combinatie van duurzaamheid en stijl 

Wij informeren jou graag over de eiken PVC vloer van Vloerenfabriek. Wat zijn de voordelen van een eiken PVC vloer en waarom is deze deze vloer een uitstekende keuze voor jouw interieur.

De schoonheid van eiken hout

Eikenhout is geliefd vanwege zijn prachtige uitstraling en duurzaamheid. Het is een houtsoort die bekend staat om zijn warme kleur en karakteristieke nerfpatronen. Met een eiken PVC vloer kun je deze natuurlijke schoonheid naar jouw interieur brengen zonder de nadelen van echt hout, zoals onderhoud en gevoeligheid voor vocht.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk eiken PVC vloeren

Eén van de grootste voordelen van de eiken PVC vloeren van Vloerenfabriek is de duurzaamheid. PVC vloeren zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken. Dit maakt ze ideaal voor ruimtes als de woonkamer, keuken en gang. Bovendien is het onderhoud van een eiken PVC vloer eenvoudig. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is voldoende om de vloer er jarenlang als nieuw uit te laten zien.

Eiken PVC vloer: Een milieubewuste keuze

Als je om het milieu geeft, dan ben je vast en zeker blij om te horen dat eiken PVC vloeren een milieuvriendelijke keuze zijn. Veel van de merken produceren ze met gerecyclede materialen en zijn volledig recyclebaar aan het einde van hun levensduur. Bovendien vereist de productie van PVC vloeren minder hout dan traditionele houten vloeren, wat bijdraagt aan het behoud van bossen.

Veelzijdigheid in stijl

Een ander voordeel van eiken PVC vloeren is de veelzijdigheid in stijl. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, zodat je de perfecte vloer kunt kiezen die bij jouw interieur past. Twijfel je tussen een aantal kleuren? Vraag dan gewoon een gratis kleurstaal aan. 

Of je nu een klassieke uitstraling wilt creëren met donker eiken of een modernere look met licht eiken, er is altijd een eiken PVC vloer die aan jouw wensen voldoet.

Zelf installeren of gebruik maken van onze legservice

Een bijkomend voordeel is de eenvoudige installatie van eiken PVC vloeren. Ze kunnen rechtstreeks op bestaande vloeren worden gelegd, wat tijd en geld bespaart op voorbereidende werkzaamheden. Bovendien zijn er verschillende installatiemethoden beschikbaar, waaronder klik-systemen en verlijming, waardoor je de flexibiliteit hebt om de methode te kiezen die het beste bij jouw situatie past.

Ben je niet zo handig? Of heb je niet tijd om de vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice.

Prijs-kwaliteitverhouding van onze eiken PVC vloeren

Eiken PVC vloeren bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hoewel ze initieel iets duurder kunnen zijn dan sommige andere vloeren, zijn ze een investering in de toekomst van jouw huis. De duurzaamheid en lange levensduur zorgen ervoor dat je op de lange termijn geld bespaart op vervanging en reparatiekosten.

Doordat wij directe lijnen hebben met diverse vloerfabrieken in Genemuiden kunnen we de vloeren tegen scherpe prijzen leveren. 

De eiken PVC vloer is dus een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, stijlvolle en milieubewuste vloer. Met zijn natuurlijke schoonheid, onderhoudsgemak en veelzijdigheid in stijl, biedt deze vloer alles wat je zoekt in jouw huis.

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons