Vinylvloeren
Vinylvloer | Veel designs, betaalbaar en onderhoudsarm

De vinylvloer is bezig aan een flinke opmars in Nederland. Logisch ook, wat dit type vloer biedt flink wat voordelen. Zo is vinyl verkrijgbaar in veel verschillende designs, van een hout-, tegel-, beton- tot visgraatlook. Verder is deze vloer relatief goedkoop en makkelijk te leggen. Daar komt bij dat Vloerenfabriek.nl zijn vinylvloercollectie kan aanbieden tegen fabrieksprijzen!

Nihil et consequatur aperiam numquam minima rerum.
Sit eaque animi adipisci autem nesciunt at officiis.

Scherp geprijsd

Genemuiden staat bekend als een echte vloerenstad. Als oer-Genemuidens bedrijf onderhouden wij nauwe contacten met de hier gevestigde vloerfabrieken. Wij nemen onze kwalitatief hoogstaande vinylvoeren er rechtstreeks af en kunnen deze dan ook scherp geprijsd aanbieden. Wij voeren topmerken als Gelasta en Ambiant.

Kenmerken van vinyl

Vinylvloeren zijn er in vele verschillende soorten, diktes en kleuren. Hout, tegels, beton, visgraat; je hebt genoeg looks om uit te kiezen. Een groot voordeel is dat vinyl makkelijk zelf te leggen is, het geluid dempt, vochtbestendig is en lang meegaat. Een duurzame keuze dus!

Est repudiandae excepturi qui.
Ab rerum et occaecati placeat perferendis.

Vloerleg- en brengservice

Een vinylvloer is dus vrij eenvoudig zelf te leggen. Maar geef je deze klus toch liever uit handen? Vloerenfabriek.nl staat voor je klaar! Wij bieden onze breng- en legservice voordelig aan. Een ondervloer is niet altijd nodig bij vinylvloeren. Maar mocht je dit toch wensen, voorzien wij hier ook in!

Voordelen van vinylvloeren

Tot slot zetten we alle voordelen van vinylvoeren nog even op een rij:

  • Een goede geluidsdemper
  • Goedkoop
  • Veel designs beschikbaar; van hout, tegels, beton tot visgraat
  • Makkelijk te onderhouden
  • Waterbestendig
  • Gaat lang mee

Bezoek onze Vloerenfabriek.nl

Wil je nog meer info over vinylvloeren of advies op maat? Vloerenfabriek.nl helpt je graag verder! In onze 170 m2 grote showroom aan de Prinses Beatrixstraat 31c in Genemuiden vind je vele demoborden en gratis vloerstalen. Ook hebben we verschillende soorten vloeren gelegd, zodat je ze kan zien, voelen en uitproberen. Wil je graag een vinylstaal thuisgestuurd krijgen? Komt voor elkaar! Wij regelen het. Vraag hier een vinylstaal aan.

Zoek je eigenlijk een ander type vloer? Bekijk dan onze PVC-, click-PVC, laminaat- of tapijtvloeren!

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons