Laminaat vloeren

Zoek je een slijtvaste vloer met een levensechte houten look, die makkelijk te onderhouden en zelf te leggen is? Dan is laminaat (met kliksysteem) een uitstekende keuze. Dit type vloer is verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren. En door onze goede connecties met de Genemuider vloerfabrikanten bieden wij ze tegen fabrieksprijzen aan!

Topmerken laminaat

Vloerenfabriek.nl is op en top Genemuidens. De vele hier gevestigde vloerfabrikanten liggen haast letterlijk bij ons om de hoek, waardoor de lijntjes kort zijn. Dat maakt ook dat wij tegen scherpe prijzen een grote collectie aan verschillende laminaatsoorten kunnen aanbieden. Denk aan topmerken als Ambiant, Gelasta, Berry Alloc, Kronotex en Egger.

Laminaat in verschillende soorten prints

Laminaat is immens populair, omdat het veel voordelen biedt. Het is geschikt voor praktisch iedere ruimte in jouw woning, wat de basisvloer ook is. Door het handige kliksysteem plaats (en demonteer) je de vloer in een handomdraai. Het is ideaal voor mensen die graag een (eiken) houten vloer wensen, maar niet de hoofdprijs willen betalen. Laminaat is namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten prints en uitvoeringen (met of zonder V-groef, tegel, eiken, visgraat) en haast niet van echt hout of beton te onderscheiden. Voor extra demping raden wij aan een ondervloer te leggen. Ook hiervoor kun je bij Vloerenfabriek.nl terecht.

Laminaat in visgraatpatroon

Het populaire visgraatpatroon lichten we er graag nog specifiek uit. Met een laminaatuitvoering creëer je op een voordelige manier een stijlvolle en levensechte uitstraling van een houten of betonnen visgraatvloer.

Bezorg- en legservice laminaat

Behoort het leggen van een laminaatvloer niet tot jouw hobby’s? Wij helpen je graag verder! Nadat je een vloer bij ons hebt gekocht, komen onze specialisten desgewenst langs om de deze vakkundig te leggen.

Voordelen van laminaat

Tot slot zetten we alle voordelen van laminaat nog even op een rij:

  • Makkelijk zelf te leggen
  • Duurzaam en lange levensduur
  • Levensechte houtlook
  • Ook in visgraatuitvoering
  • Veel keuze in uitvoering
  • Weinig onderhoud

Bezoek onze Vloerenfabriek.nl

Wil je nog meer informatie over laminaat? Vloerenfabriek.nl helpt je graag verder en geeft advies op maat! In onze 170 m2 showroom aan de Prinses Beatrixstraat 31c in Genemuiden vind je een keur aan demoborden en gratis stalen. Daarnaast kun je bij ons gelegde vloeren zien, voelen en uitproberen. Ook hebben wij een 300 m2 grote outlet, waar we uitlopende laminaatvloeren tegen nóg scherpere prijzen aanbieden. Wil je graag een PVC-vloerstaal thuisgestuurd krijgen? Geen probleem! Wij regelen het! Maar hieronder een keuze.

Zoek je eigenlijk een ander type vloer? Bekijk dan onze PVC-, click-PVC-, vinyl- of tapijtvloeren!

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons