Slijtvast, weinig geluid en onderhoudsarm
PVC plak-/ dryback vloeren

PVC behoort momenteel tot de meest gekozen vloeren. En niet zonder reden! Het is onderhoudsarm, geluiddempend, erg slijtvast en duurzaam. Een uitstekend alternatief dus voor bijvoorbeeld een houten uitvoering, die vaak ook nog eens een stuk duurder is. Daar komt bij dat de PVC-vloeren met een hout- of betonlook haast niet meer van echt zijn te onderscheiden.

Lees meer

Topmerken PVC-vloer

Vloerenfabriek.nl in Genemuiden heeft een grote en kwalitatieve collectie PVC-vloeren op voorraad in verschillende soorten en kleuren, zoals beige of grijs. Wij kunnen dit type vloerbedekking tegen scherpe prijzen inkopen, omdat wij nauwe contacten onderhouden met de vloerfabrikanten in onze thuisstad. Met topmerken als Therdex, Ambient (inclusief vtwonen-lijn), Gelasta, Belakos, Hebeta, Vivafloors en Moduleo hebben wij voor iedere wens wel een geschikte vloer. Erg populair is bijvoorbeeld de visgraatuitvoering.

Plak-PVC

Onze goedkope PVC-vloeren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: plak (ook wel: gelijmd of dryback) en click. Plak-PVC houdt in dat de vloer verlijmd wordt op de ondergrond. Een ondervloer is daarom in de meeste gevallen niet nodig. Belangrijk voor een superstrak eindresultaat, waarbij plinten overbodig worden, is dat de basisvloer glad en egaal is. Is de ondervloer van hout? Ook dan is dryback mogelijk. Daarvoor hebben wij speciale ondervloeren beschikbaar.

PVC-vloeren zijn relatief dun. Daardoor dringt de warmte van een vloerverwarming makkelijk door. Daarnaast is het een uitstekende geluidsabsorbeerder en vergt het praktisch geen onderhoud. Een ander groot voordeel is dat deze slijtvaste vloeren waterbestendig zijn en lang meegaan. Ideaal dus voor jonge gezinnen, waarvoor een duurzame keuze belangrijk is door het intensieve gebruik. Verder is PVC in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar, zoals met V-groef.

PVC-vloer in visgraatpatroon

PVC is ook verkrijgbaar in de momenteel zo populaire visgraatuitvoering. Visgraat creëert een luxe en stijlvolle uitstraling in jouw woning of bedrijf. De houten of betonnen look is haast niet van echt te onderscheiden.

PVC-vloer in Hongaarse punt-uitvoering

De Hongaarse punt-vloer (vergelijkbaar met visgraat, maar dan met een rechte naad) is momenteel sterk in opkomst. Deze uitvoering is ook als PVC verkrijgbaar. Daarmee creëer je een strakke en stijlvolle uitstraling in jouw woning of bedrijf.

Legservice vloeren

Het leggen van een PVC-vloer vereist de nodige kennis, kunde, tijd en geduld. Mocht je over een of meerdere van deze genoemde punten niet beschikken, helpen wij je graag verder! Nadat je een vloer bij ons hebt gekocht, kunnen onze specialisten desgewenst langskomen om de deze te brengen en leggen. Ook het egaliseren van de ondervloer hoort daar bij!

Voordelen van PVC 

Tot slot zetten we alle voordelen van PVC-vloeren nog even op een rij:

  • Slijtvast
  • Duurzaam
  • Ook in visgraatuitvoering
  • Levensechte hout- of betonlook
  • Onderhoudsarm
  • Waterbestendig en dus ook geschikt voor badkamers
  • Geluiddempend
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming

Bezoek onze Vloerenfabriek.nl

Meer weten over PVC-vloeren? Vloerenfabriek.nl geeft je graag advies! In onze 170 m2 grote showroom aan de Prinses Beatrixstraat 31c in Genemuiden vind je een groot aantal demoborden en gratis stalen. Ook liggen hier gedeeltelijk gelegde vloeren, die je kan zien, voelen en uitproberen. Breng ook een bezoek aan onze 300 m2 grote outlet, met uitlopende vloeren tegen nóg scherpere prijzen. Wil je liever eerst een vloerstaal thuisgestuurd krijgen? Geen probleem, dat regelen we voor je! Maar hieronder een keuze.

Zoek je eigenlijk een ander type vloer? Bekijk dan onze click-PVC-, laminaat-, vinyl- of tapijtvloeren!

Soorten PVC plakvloeren

Kleuren PVC plakvloeren

Merken PVC plakvloeren

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons