Belakos
Belakos

In 1960 is Belakos gestart als tapijtfabrikant en als familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een groothandel voor tapijt en PVC. Wij zijn trots op ons professioneel en betrokken team waarvan de meeste al meer dan 10 jaar bij Belakos werken. In Nederland bedienen wij vele particulieren en daarnaast zijn we op de Europese markt partner voor projectontwikkelaars en inrichtingsprojecten.

Jarenlange expertise gecombineerd met vernieuwing

Wij zitten niet stil bij Belakos en behouden onze jarenlange opgebouwde ervaring door onze medewerkers te voorzien van professionele trainingen zodat ze op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen en de nieuwste trends. Een unieke combinatie van ontwikkeling en jarenlange expertise waardoor we precies weten wat wel en niet werkt. Dit alles in combinatie met een vernieuwende frisse visie van ons enthousiast en professioneel team. Dit heeft in 2017 geleid tot het introduceren van de Resistanz collectie, een unieke Solution Dyed Nylon collectie.

Ad dolor illum hic incidunt totam aut magnam.

Belakos vloeren

Vloeren zijn er in vele soorten en kleuren. Maar welke vloer past nu het beste? Deskundige medewerkers van Belakos zijn constant op zoek naar de nieuwste kleuren en dessins voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Of het nu gaat om een sfeervol en warm tapijt of een karpet, onderhoudsvriendelijk luxueus en veelzijdige The Rigid, PVC of tapijttegels, u vindt het bij Belakos! Wij zijn een betrouwbare partner en bieden altijd een passende oplossing voor een optimaal woongenot bij al onze klanten. Al vele jaren is Belakos een begrip, niet alleen in Nederlandse huiskamers maar over de hele wereld!

Voor het volledige aanbod van Belakos ben je van harte welkom in onze showroom in Genemuiden.

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons