Floorlife
Floorlife

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij uw manier van leven en uw woonstijl. En dan moet u vervolgens beoordelen of uw keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Floorlife maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.

Assortiment

De Floorlife collectie bestaat uit parket, laminaat en pvc vloeren die volledig zijn afgestemd op uw wensen en de huidige woontrends. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad u ook leest. Floorlife heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt.

Deleniti quaerat vel voluptatum ea ad quisquam.
Aut non veritatis ad odit quis dolorem rem.

Doet wat hij beloofd

Dat kan alleen als je waarmaakt wat we u beloven. U mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. In gewone spreektaal betekent dat u met elke Floorlife vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kunt u vertrouwen op onze buitengewone service.

Et et blanditiis adipisci accusamus omnis voluptas.
Voluptatem sint vel ea et dolores vel suscipit.

Vloerenfabriek

Wij zijn dealer van Floorlife en hebben in onze showroom een goed overzicht van alle mogelijkheden die dit merk kan leveren. Kom daarom naar onze winkel in Genemuiden voor een actueel overzicht van alle producten en alle prijzen!

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons