mFLOR
mFLOR

Bij mFLOR kiezen we bewust voor duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. In het belang van jou én het milieu. Wij combineren natuurechte dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. Daardoor kan je genieten van sfeervol en praktisch interieur. Alle comfortabele voordelen van PVC vloeren met een uitstraling die niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden is.

Een vloer kies je met gevoel én verstand.

De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee dé sfeerbepaler voor elke ruimte. Het deel dat je het minst snel ‘even’ vervangt. Kies je voor een vloer, kies dan bewust. De keuze voor mFLOR is een keuze voor comfort. Deze vloeren zijn sterk, stil, warm en licht in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst. Met mFLOR creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen.

  • Zie de mooiste, natuurechte dessins. Niet te onderscheiden van echt hout of steen.
  • Voel de natuurlijke structuren met ‘mFLOR Natural Touch’.
  • Ervaar de aangename akoestiek en het prettige loopgeluid.
  • Geniet van een fris en veilig binnenklimaat door de minimale emissies.
  • Proef de sfeer die je met een vloer kunt creëren. mFLOR, sense of living

Vloerenfabriek

Wij zijn dealer van mFLOR en hebben in onze showroom een goed overzicht van alle mogelijkheden die dit merk kan leveren. Kom daarom naar onze winkel in Genemuiden voor een actueel overzicht van alle producten en alle prijzen!

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons