Moduleo
Moduleo

Moduleo® zet de norm voor toekomstige generaties luxevinylvloeren. Een duurzame productie levert gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te installeren vloeroplossingen op die zich onderscheiden dankzij unieke designs, comfort en sterke prestaties.

Moduleo is trots om anders te zijn

Anders door de brede waaier aan innovatieve vloeroplossingen, door de uitstekende klantenservice en de hechte relatie met het Moduleo-dealernetwerk. Bovendien hebben wij, in tegenstelling tot andere fabrikanten, het volledige ontwerpproces, productieproces en logistiek proces in handen.

Nobis cumque itaque soluta deleniti dolores autem magnam.
Dolorem rerum aliquid magnam aliquam aperiam consequuntur tempore.

Moduleo is 100% Belgisch

De productie bevindt zich in Avelgem, België en is er op georganiseerd om op een zo verantwoord mogelijke manier te functioneren. We nemen tal van initiatieven om energie te besparen, afval te reduceren of te recycleren. Vanuit het volledig geautomatiseerd magazijn leveren we jouw Moduleo-vloer snel en op tijd bij de gewenste Moduleo-dealer bij jou in je buurt.

Nam sit sed alias laborum nam fugiat.
Culpa illum minima temporibus et corporis.

Wereldwijd nummer 1 in vloerbekleding

Moduleo Design Floors is het luxevinylvloerenmerk voor residentieel gebruik van IVC Group, marktleider in LVT-vloeren. Sinds 2015 maakt IVC Group deel uit van Mohawk Industries Inc., wereldwijd nummer 1 in vloerbekleding.

Vloerenfabriek

Wij zijn dealer van Moduleo en hebben in onze showroom een goed overzicht van alle mogelijkheden die dit merk kan leveren. Kom daarom naar onze winkel in Genemuiden voor een actueel overzicht van alle producten en alle prijzen!

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons