PVC vloeren Dronten
PVC vloeren Dronten: kwaliteit tegen fabrieksprijzen

PVC vloeren zijn er in vele verschillende uitvoeringen en merken. Welke is nu het meest geschikt voor jouw huis of bedrijf in Dronten? Vloerenfabriek.nl - uit Tapijtstad Genemuiden - geeft je graag advies! We beschikken over een grote collectie van hoogwaardige PVC vloeren, die we voor fabrieksprijzen kunnen aanbieden. Beschikbaar in alle populaire uitvoeringen, zoals visgraat, Hongaarse punt, stroken of tegels. Geen tijd, zin of kennis om deze zelf te leggen? Ook daar helpen we je bij!

Ontdek onze PVC vloeren
Ontdek onze PVC klikvloeren

Waarom PVC?

PVC vloeren zijn óók in Dronten te vinden in vele woonkamers en bedrijfsruimten. Deze grote populariteit is logisch. PVC kent namelijk een hoop positieve eigenschappen. Zo is dit materiaal niet alleen slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk, maar ook perfect voor ruimtes met vloerverwarming. De warmtegeleiding is uitstekend.

Daarnaast is PVC door zijn waterbestendigheid geschikt voor ieder soort kamer, inclusief badkamer en keuken. Met designs die haast niet van echt hout of beton te onderscheiden zijn, bieden PVC vloeren uitkomst voor elke interieurstijl.

Klik of plak PVC: wat is het verschil?

Belangrijk om te weten is dat PVC vloeren verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Plak PVC - ook wel gelijmd of dryback genoemd - worden direct op je ondergrond gelijmd. Dit zorgt voor een hoog duurzaam en stil karakter, voor jarenlang plezier.

Klik PVC is eenvoudig zelf te plaatsen, dankzij het handige kliksysteem. Helemaal met onze gratis leginstructie. Er komt geen lijm aan te pas. Dit type vloer leg je ‘zwevend’ op de ondervloer. Klik PVC is ideaal voor tijdelijke ruimtes of huurwoningen, dankzij de mogelijkheid om de vloer gemakkelijk te demonteren en opnieuw te gebruiken.

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Vloerenfabriek Genemuiden. Het uitzoeken van de juiste vloer kan best een werk zijn, maar gelukkig heeft Jimmie ons vriendelijk en met eerlijk advies door het proces heen geloodst.

Jeroen Elekan over Vloerenfabriek.nl

Diverse stijlen en kleuren

Het assortiment PVC vloeren van Vloerenfabriek.nl biedt voor ieder wat wils, in Dronten en omgeving. Visgraat biedt een klassiek en tijdloos patroon, waarbij we rechthoekige planken in een zigzagpatroon leggen. Zo ontstaat een dynamisch effect, dat ruimtelijk oogt. Hongaarse punt is vergelijkbaar met visgraat, maar toch net anders. De uiteinden van de planken eindigen tegen elkaar, in een hoek van 45 of 60 graden.

Natuurlijk zijn onze PVC vloeren ook beschikbaar in stroken. Lange, smalle planken die we naast elkaar leggen in een recht patroon. Dat zorgt voor een meer strakke look. Dan hebben we nog tegels. Vierkante of rechthoekige stukken die in verschillende patronen kunnen worden gelegd. Variërend van eenvoudig tot complexere mozaïeken.

Verder zijn onze PVC vloeren verkrijgbaar in een grote hoeveelheid kleuren en designs; van natuurlijke houttinten tot moderne betonlooks.

Waarom Vloerenfabriek.nl?

We zijn trots op onze Genemuider roots en dat we onderdeel uitmaken van dé Tapijtstad van Nederland. Zo profiteren we van de nauwe relaties met de vloerproducenten die hier gevestigd zijn. Dit stelt ons in staat om je nieuwe vloer goedkoop aan te kunnen bieden, omdat we rechtstreeks bij de fabrikanten inkopen. Ook kunnen we vloerstalen van topmerken als Ambiant, Gelasta, Therdex, Belakos en Hebeta gratis bij je laten bezorgen.

Zelf leggen of laten leggen?

Misschien vraag je je af of je jouw nieuwe PVC vloer zelf kunt plaatsen of toch beter kunt laten leggen door een professional. Met de keuze voor een PVC klikvloer is de eerste optie goed mogelijk. Helemaal omdat je op onze website een duidelijke leginstructie vindt. Bij plak PVC adviseren we je om het uit te besteden aan ervaren vloerleggers, omdat dit een precies werkje is. Vloerenfabriek.nl neemt dit graag voor je uit handen, bij jou thuis in Dronten.

Bezoek onze showroom nabij Dronten

Bezoek onze showroom nabij Dronten, waar we je een groot aantal stalen en vloeren presenteren. Of neem een virtuele tour in 360 graden en laat je inspireren voor de perfecte vloer in jouw ruimte.

Ontdek onze PVC vloeren
Ontdek onze PVC klikvloeren

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons