pvc vloeren urk
PVC vloeren Urk: de beste merken voor een aantrekkelijke prijs

Op zoek naar stijlvolle PVC vloeren voor je huis of zakelijke pand op Urk? Ontdek de mogelijkheden bij Vloerenfabriek.nl, op nog geen 3 kwartier rijden van Urk. Een ervaren leverancier van eersteklas PVC vloeren tegen scherpe fabrieksprijzen. Onze uitgebreide collectie omvat enkel topmerken in talloze designs, zoals visgraat, Hongaarse punt en de traditionele stroken- en tegelvarianten. Bovendien staan wij klaar om jouw nieuwe PVC vloer te leveren én professioneel te installeren.

Ontdek onze collectie PVC vloeren
Bekijk onze collectie PVC klikvloeren

pvc vloeren urk vloerenfabriek

PVC vloeren op Urk

PVC vloeren winnen al jarenlang aan populariteit op Urk, dankzij hun vele voordelen. Zo zijn ze ideaal voor vloerverwarming, bieden ze een lange levensduur, zijn ze eenvoudig in onderhoud, waterafstotend, geluidsreducerend én milieuvriendelijk. Bovendien zijn deze vloeren met hun natuurgetrouwe hout- en betonlook bijna niet te onderscheiden van het echte werk.

Verschil tussen lijm PVC (dryback) en PVC klikvloeren

Er zijn twee hoofdtypen PVC vloeren: lijm PVC (dryback) en klik PVC. Lijm PVC wordt direct op de ondergrond bevestigd, wat zorgt voor een stabiele en duurzame oplossing die er naadloos uitziet. Klik PVC, daarentegen, heeft een handig kliksysteem voor een snelle en lijmloze installatie. Ideaal voor doe-het-zelvers op Urk, maar ook voor tijdelijke opstellingen of verhuizingen.

Het contact met Jimmie was heel ontspannen. Hij komt zijn afspraken na. Als je appt, heb je vaak binnen 5 minuten een reactie. Ook de realisatie ging heel snel.

Peter over Vloerenfabriek.nl

Verschillende soorten PVC vloer

Of je nu de voorkeur hebt voor tegel, strook, visgraat of Hongaarse punt; onze PVC vloeren bieden een diversiteit aan stijlen die van klassiek tot hedendaags variëren. Ga voor de tegellook voor een industriële look of kies stroken voor de warme uitstraling van hout. Zonder het onderhoud dat een houten vloer normaal gesproken vergt, natuurlijk!

pvc vloeren urk vloerenfabriek
pvc vloeren urk vloerenfabriek
pvc vloeren urk vloerenfabriek

Onze premium merken PVC Vloeren

Gelegen in het hart van de Nederlandse tapijtindustrie heeft de Genemuidense Vloerenfabriek.nl directe toegang tot vooraanstaande vloerproducenten. Daarbij kun je denken aan Ambiant, Gelasta, Therdex, Belakos en Hebeta. Dit stelt ons in staat om een breed assortiment aan vloerstalen te bieden, die je gratis kunt bestellen en thuis op Urk kunt bekijken in jouw interieur.

Ontdek onze collectie PVC vloeren
Bekijk onze collectie PVC klikvloeren

Waarom kiezen voor Vloerenfabriek.nl?

Als lokale specialist profiteren wij van onze positie om grootschalig en voordelig in te kopen bij de gerenommeerde fabrikanten. Dit resulteert in een altijd actuele voorraad tegen de scherpste prijzen. Met onze ervaring helpen we je daarbij graag aan de best passende PVC vloer voor jouw specifieke ruimte op Urk.

pvc vloeren urk vloerenfabriek

Zelf leggen of laten leggen?

Afhankelijk van je voorkeur en vaardigheden kun je kiezen voor zelfplaatsing óf installatie door onze experts. Onze klikvloeren zijn ontworpen voor gemakkelijke plaatsing, met een gedetailleerde instructie beschikbaar voor de doe-het-zelver. Voor een zorgeloze en vakkundige plaatsing bieden wij echter ook onze professionele installatieservice aan, inclusief het egaliseren van de ondergrond.

De vele voordelen van PVC vloeren?

- Slijtvastheid en duurzaamheid
- Natuurgetrouwe designs
- Onderhoudsgemak
- Waterbestendigheid, ideaal voor vochtige ruimtes
- Geluidsreductie
- Geschiktheid voor vloerverwarming

Bezoek onze showroom nabij Urk

Onze PVC vloeren met eigen ogen bekijken? Onze showroom in Genemuiden, op een kleine 3 kwartier rijden van Urk, biedt een uitgebreide blik op ons assortiment. Laat je inspireren en vind de perfecte vloer voor jouw project!

Neem een virtuele 360 graden-tour door onze showroom!

Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons