PVC-vloer voor Peter: ‘Kan zo in een woonmagazine’

Een prachtige PVC-visgraatvloer van topmerk Therdex. Peter en zijn vrouw kunnen hun geluk niet op met de nieuwe vloer die Vloerenfabriek.nl realiseerde in hun woning. “We hadden hiervoor een eikenhouten vloer”, vertelt de Drontenaar. “Maar die werkte heel erg op de warmte van onze houtkachel: hij kraakte en versprong. PVC is veel stiller, vergt minder onderhoud en voelt erg fijn aan je voeten.”


Eerlijk is eerlijk, Peter moest aanvankelijk even wennen aan het idee van een visgraatvloer. “Ik had daar in eerste instantie niks mee”, legt hij uit. “Mijn tante had vroeger namelijk ook zo’n vloer. Dat zit dan in je hoofd.”

Fijne structuur

Maar Peter en zijn vrouw gingen op bezoek bij vrienden in Stadshagen, die eveneens een visgraatvloer in hun nieuwe huis hebben. Gekocht bij en gelegd door Vloerenfabriek.nl. “Ik was er de hele avond naar aan het kijken, voelen, kloppen”, vertelt Peter. “Mijn vrouw had dat in de gaten en zei: je moet maar toegeven dat je het mooi vindt! Dat deed ik dan ook, haha. Zelf vindt ze structuur van PVC heel fijn. Ze loopt graag op blote voeten.”

De twee lieten het idee van een visgraatvloer met eikenhoutdesign een aantal weken op zich inwerken. En besloten er toen voor te gaan! Een appje en een bezoek aan de Vloerenfabriek.nl later was de afspraak voor het leggen van hun nieuwe vloer gemaakt. Op woensdag kochten ze deze, maandag egaliseerden wij de ondervloer en dinsdag lag de PVC-vloer erin!

Vakwerk

“We waren echt flabbergasted hoe snel het egaliseren en leggen ging”, vertelt Peter. “Ook omdat wij nogal een maanlandschap hadden achtergelaten, bij het eruit halen van de vorige vloer. Dat was een hele klus, waarbij mijn schoonfamilie ontzettend goed geholpen heeft. Na de egalisatie was de ondervloer weer spiegelglad. Ze hebben daarna ook geen plank verkeerd gelegd. Ik ben nogal kritisch, maar dit is echt vakwerk, een dikke 10! Hij kan zo in een woonmagazine.”


Snelle communicatie en realisatie

Peter raadt Vloerenfabriek daarom zeker ook aan bij andere mensen. “Het contact met Jimmie was heel ontspannen. Hij komt zijn afspraken na en stuurt niet meteen de volgende dag de rekening. Als je appt, heb je vaak binnen 5 minuten een reactie. Ook de realisatie ging heel snel. Een nieuwe vloer kost natuurlijk een hoop geld, maar hij is zo mooi dat ik nu regelmatig de stofzuiger pak, haha. Dat deed ik voorheen nooit. Dat is ook het enige onderhoud dat we eraan hebben.”


Ook een nieuwe vloer?

Wil je net als Peter en zijn vrouw ook een nieuwe PVC-vloer laten leggen? Of zoek je een ander type vloer? Neem geheel vrijblijvend contact op met Vloerenfabriek.nl! We helpen je graag verder.

arrow-left Terug

Meer referenties

Ambiant Vtwonen basic dark grey

Ambiant Vtwonen basic dark grey

Rouveen

Lees meer
Therdex Chevron 6043 visgraat

Therdex Chevron 6043 visgraat

Zwolle

Lees meer
Vloerenfabriek
Contact
Kunnen wij je helpen?

Heb je een mooie vloer gevonden of wil je eerst nog meer informatie? Wij helpen je graag verder in onze showroom in Genemuiden. Daar vind je ook vele stalen, demoborden en gelegde vloeren. Bellen of whatsappen kan natuurlijk ook!

Bezoek de showroom Spoelstraat 9a
8281 JT Genemuiden
Plan je route »
Bel direct of WhatsApp 06 - 24 98 99 57
Volg ons